Yellowtail kingfish
sesam creme | citrus | ajo blanco
EEND
dumpling | umeboshi | rode peper
KAVIAAR ON TOP + €65
20 gr. osciëtra | koningskrab | granny smith
AVOCADO (V)
macadamia | beukenzwam | koffie
JAPANSE PANNENKOEK
kabeljauw | gamba | spitskool
Heilbot
paling | zuurdoop | hazelnoot
Pommes pave (v)
pompoen | cantharel | sleutelkaas
FAZANT
zuurkool | calvados | buikspek
gepocheerd ei (V)
rigatoni pasta | hollandaise | morille
reerug filet +€21
biet | specerijen | kumquat
BLOEMKOOL ‘KOREAN STYLE’ (v)
sambal | kimchi | furikake
JACKS CREEK BAVETTE
foie royale | cevenne ui | cepes
JAPANSE WAGYU A5 + €57
sjalotten | paddenstoel | kalfsjus
€KAAS
mild | pittig | extra pittig
Sgroppino €10
citroensorbet | prosecco | limoncello
tarte tatin
elstar | creme fraiche | vanille
TASTE of woods
wekelijks wisselend – vraag de bediening
CHOCOLADE
mokka | hazelnoot | karamel
Crepes Suzette +€10
tafelbereiding | vanaf twee personen
SUPPLEMENTEN
Premium oscietra kaviaar per 10 gram € 38
Little gem | caesardressing | parmezaan € 9
Gillardeau oester € 4,75
Flutes Epi met gezouten boter € 7,50
Petit Flutes Epi met gezouten boter € 4,95
Friet met truffelmayonaise € 7
Sgroppino € 10
PRIJZEN
a la carte keuze uit onze lijst €17,50 per gerecht
Taste of Woods
Onze chef bepaalt de inhoud van het aantal gerechten. Diner vanaf 4 gerechten en niet in combinatie met andere actie’s
4 gangen € 55,-
5 gangen € 66,-
6 gangen € 77,-
7 gangen € 88,-
Vanaf 7 personen stellen we altijd vooraf een menu samen
VRAAG NAAR DE SELECTIE VAN ONZE CHEF!